Undvik detta för att bli populär bloggare

Posted by bloggttexpose on september 26, 2009
Tips & Trix

Här listar jag några punkter som du ska akta dig från om du vill ha en populär blogg.

1. Oregelbundet
Som bloggare måste du posta dina artiklar regelbundet och ofta. Speciellt om du tror att du ska tjäna pengar på den. Ingen kan göra jobbet åt dig. Då du fått en läsarkrets som återvänder kanske dagligen till din blogg har dem förväntningar på dig att du ska skriva nytt varje dag så det finns något att läsa för dem om du under den första tiden postat artiklar dagligen. Bestäm dig hur ofta du ska blogga och försök hålla dig till det.

2. Kommentarerna
Du vill att din blogg ska verka seriös när en besökare kommer in till den för första gången. Det är det intrycket som är viktigt och ger besökaren en uppfattning om dig som bloggare. För att du ska verka seriös är det viktigt att du läser alla kommentarer innan de publiceras för att det inte ska finnas en massa spam och långa kommentarer med länkar till andra webbplatser. Ser det proffsigt ut så är det förmodligen så.

3. Länkar
Länka, länka och åter länka. Du behöver inte vara rädd för att du använder för många länkar i din blogg. Om du finner något intressant på en blogg så var inte rädd för att länka till dem. Du kan både länka till andra bloggare och webbplatser där du fått tag i din information men sen kan du även länka mellan dina egna inlägg och sidor på bloggen. Det gör att du får bättre PageRank hos till exempel Google.

4. Sökruta
Alla bloggar bör ha en sökruta. Har du skrivit 1000 inlägg så är det inte alls lätt för besökarna att hitta det dem vill hitta av någon anledning. Använd därför en sökruta som är lättillgänglig.

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
15 tips på hur du får mer intäkter
Enkla tips till en populärare blogg
Var har du annonser på din blogg?

Tags: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu