Åtta små tips till fler besökare!

Posted by bloggttexpose on september 16, 2009
Artikelserier

Del 7 av 8 i en artikelserie här.
I denna artikel som är den näst sista av 8 om hur man kan få fler besökare har vi några små men viktiga tips. Här kommer dem:

Gratis annonsplats

Att erbjuda gratis annonsplats på er blogg resulterar alltid i att det drar till sig fler besökare. Alla som har en blogg/hemsida tycker att det är populärt med gratis marknadsföring. Ni kan länka till andra via en textlänk eller en bild och varför inte be dem länka tillbaka till er sida, som ett täcken på att man uppskattar att få gratis annonsering. Detta är mycket bra att kunna erbjuda då ni inte är så kända i bloggvärlden. Om er blogg växer sig stor och blir populär så finns det inget som hindrar er från att ta betalt från andra bloggare som vill annonsera hos er, kanske till och med företag vill synas på er sida? Erbjud därför gratis annonsering till andra bloggare under en tidsperiod, allt från en dag till ett år. Bara att bestämma själva vad som känns bäst för er. Byt ut annonserna eftersom och ni kommer få fler besökare till er blogg!

Gästbloggare

Ett annat tips är att ta in en gästbloggare en gång i veckan, månaden eller när ni känner för det. Fråga runt bland andra bloggare i ert ämne/område och fråga om ni inte kan skriva i varandras bloggar då och då om något intressant ämne. Det drar alltid till sig lite extra besökare, speciellt om ni länkar till varandra.

Länka mera

Länka från andra till er och be dem göra som ni, nästan som gratis annonsering!

Kommentera mera

Ett enkelt och effektivt sätt att länka till er blogg är att kommentera andras bloggartiklar. Var försiktig med att inte spamma någon, det uppskattas aldrig och skriv heller inte samma kommentar till alla. Skriv personligt och något om artikeln. Glöm inte att få med URL till din blogg.

Läs bloggar

Lär er av andra stora bloggare, hur skriver dem? Varför är dem populära? Snygg design? Vad är det för tema? Varför är dem så populära? Tänk efter och undersök andra bloggare, ni kanske kan få egna idéer till er egna blogg och utveckla den ännu mer. Kopiera inte!  Titta! Utveckla! Förbättra!

En kort sammanfattning
Nu har vi kontinuitet, kvalitet, sökord, RSS Feed och trovärdighet. Ni har valt att pinga er blogg, antingen automatiskt eller manuellt och ni är registrerade på flera Social Bookmarkingsidor. Ni finns registrerade på olika länkkataloger och listor samt en del sid – och trafikbytessidor. Nu bör era besökare ha ökat ännu mer! Hur ligger ni till med era mål? Har ni kanske kommit förbi det då är det dags att sätta nya mål och arbeta mot dem, annars är det bara att jobba på med det vi har gått igenom hitills och förbättra det ni tycker ni kan göra annorlunda.
Missa inte nästa artikel här!

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
Så får du reklam, helt gratis!
Att tänka på när du ska ge ut din e-bok
Tänkte du efter före bloggstarten?

Tags: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu