Vad är sid- och trafikbytessidor?

Posted by bloggttexpose on september 15, 2009
Artikelserier

Del 6 av 8 i en artikelserie här.

Denna artikel kommer att handla om hur man kan lägga till sin blogg på olika
sid – och trafikbytessidor för att få fler besökare. Fler tips i serien hittar ni här.
De flesta vill ju öka antalet besökare till sin blogg främst kanske för att det är kul att få respons på det man skriver men även andra saker så som tjäna pengar. För att få fler besökare kan man gå med ett antal olika sid – och trafikbytessidor. Det innebär att ni registrerar er blogg/hemsida på olika sidor där andra kan hitta till just er.

Sidbyte.se
Pumpa.nu
Teampumpatraffic.nu
M-bite.com
Trafficjam.se
Txtad.se

Utbytet.com

Först måste ni registrera er på sidorna som ni vill finnas på och när det är klart kan man få mer besökare till sin egna blogg/hemsida på lite olika sätt, antingen manuellt eller autosurf. Manuellt menas att ni klickar på en sida och sen klickar ni er vidare. Detta betyder att er blogg visas för andra medlemmar på den sidan. Autosurfa går ut på att ni startar autosurf och sen sköter allt sig självt. Ni kan då välja om ni vill titta eller inte titta på de sidor ni besöker. Jag rekommenderar er att köra på autosurf en stund då och då samtidigt som ni får fler besökare. Ibland så finns det sidor som är mycket intressanta och dem vill man ju inte missa, eller hur? 

En mycket bra sida är Sidbyte.se där man bara kan surfa manuellt men det finns dock många andra bra funktioner. Här finns tävlingar, auktioner och möjlighet till att tjäna pengar. Alla dessa sidor ger er extra besökare. Detta kanske funkar utmärkt för er, för andra så funkar det inte alls. Testa er fram och se vart det leder, det är gratis och kostar inget så ni har ju inget som helst att förlora på det hela!

En kort sammanfattning
Nu har vi kontinuitet, kvalitet, sökord, RSS Feed och trovärdighet. Ni har valt att pinga er blogg, antingen automatiskt eller manuellt och ni är registrerade på flera Social Bookmarkingsidor. Ni finns registrerade på olika länkkataloger och listor samt en del sid – och trafikbytessidor. Nu bör era besökare ha ökat ännu mer!
Hur ligger ni till med era mål? Har ni kanske kommit förbi det då är det dags att sätta nya mål och arbeta mot dem, annars är det bara att jobba på med det vi har gått igenom hitills och förbättra det ni tycker ni kan göra annorlunda. Nästa artikel som skrivs kommer handla om hur ni får mer besökare via små och självklara men väldigt viktiga tips. Häng med då också!

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
Vad är viktigt med referrals?
Så drar dina äldre artiklar besökare
Så här tar du tillbaka en förlorad kund

Tags: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu