Vikten av att ha bra artiklar

Posted by bloggttexpose on september 14, 2009
Internet

Om man inte har något fysiskt att sälja på sin sida, så som till exempel böcker, filmer eller något annat utan man får inkomster från bannerannonsering eller företag som sponsrar dig måste du ha en sak för att lyckas, nämligen bra artiklar! Men då undrar du säkert vad är bra innehåll?

För det första måste du ha mycket text på din site. Sen om det är artiklar inom ett ämne som du specialiserat dig på, olika recensioner eller kanske olika toplistor spelar inte så stor roll, huvudsaken är att det finns mycket att läsa.

Sen får du inte glömma bort att det ska vara bra kvalité på artiklarna. Har du god kvalité och mycket artiklar så vill besökarna återkomma till dig och din blogg.

Det är också viktigt att du upptarerar din site med nytt innehåll ganska ofta. Varje dag kanske är svårt att hinna med men minst fyra gånger i veckan, gärna mer. Det här är viktigt för att de återkommande besökarna alltid ska ha något nytt att läsa. Att du får fler undersidor, fler sökord etc. som gör att du får mer plats i olika sökmaskiner (t.ex Google) gör ju inget.

Har du bra innehåll på din blogg kan du maila andra webmasters och be om länkbyte med olika artiklar. Detta ökar din trafik till dig ännu mer. Har du nyttiga artiklar är det lättare att göra länkbyten med andra.

Självklart är det mycket arbete bakom en site för att lyckas då man ska ha bra och mycket innehåll. Har du annonsörer på bloggen som betalar för att få synas där så är det definitivt värt det! Har du många besökare sprids information om din site från mun till mun och fler människor, bloggar, siter kommer att upptäcka dig. Som tack för besväret kan du sälja annonsplatser på din site och tjäna pengar!

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
Affiliateprogram
Vikten av att ha bra artiklar, del 2
Så blir du mer produktiv

Tags: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu