Sju tips som ger dig mer trafik redan igår!

Posted by bloggttexpose on september 14, 2009
Tips & Trix

Här är sju tips som gör att du får mer trafik till din webbplats redan imorgon! För att lyckas med Internet, affärer, vinst så behövs en sak till, en väldigt viktig sak, nämligen trafik!
Nästintill alla artiklar som handlar om att få en webbplats att synas och bli framgånsrik innehåller vikten av att få trafik, besökare, till sidan. Vi vet ju var det stora huvudämnet ligger, trafiken är det viktigaste för ett Internetbaserat företag som vill bli framgångsrikt. Du vet att du har en bra produkt som du säljer, du tar bra hand om ditt företag och väntar på framgången. Nu tar vi tag i webbplatsen och fixar med trafiken!
När du har en webbplats och du känner att du inte har den trafik som du är värd så måste du börja tänka i andra banor. Det är många företag som tänker så här och vill ligga först bland konkurrenterna, du borde med andra ord ha tagit tag i ditt trafikflöde redan igår. Alla vet hur viktigt det är att ha rätt tajming när det handlar om marknadsföring. När det handlar om att få mest trafik måste du alltid vara först, snabbast, starkast. Tänk alltid att startpunkten för ett projekt var igår, inte nu idag eller om en vecka. Alltid igår för då ligger du före alla andra. Här är sju tips som gör att du kan öka din trafik redan från igår!

1. Använd dig av länkbyte
När man använder sig av länkbyte med andra webbplatser så försöker båda att gemensamt anstränga sig för att marknadsföra din blogg och på så sätt öka din trafik. Ju fler länkbyten du gör, desto mer trafik kan du förvänta dig. Om ni är fler som har länkbyten så innebär det att var och en inte behöver anstränga sig så mycket för att nå ut med webbplatsen.

2. Mun-till-mun marknadsföring (M2M)
Med M2M menas att du sprider kunskap om din blogg, ditt företag eller din produkt till en väldigt låg eller ibland helt utan kostnad. Detta är en marknadsföringsmetod som kan ta lång tid innan det ger resultat men när den väl gör det slutar den aldrig, det har blivit en positiv cirkel och detta är kanske den bästa marknadsföringen som går att få för ett företag. Att folk rekommenderar dig till andra, då vet dem att det är bra.

3. Använd rätt nyckelord och nyckelfraser
Att du hittar rätt nyckelord och nyckelfraser för just din webbplats är otroligt viktigt för att få en sån hög ranking som möjligt på de olika sökmotorerna. Sökmotorerna letar efter speciella ord som dem kan ha på sin resultatsida. Antingen så skriver du ditt egna innehåll i dina artiklar eller så är du lat och anlitar någon att göra det åt dig. Hur och hur mycket du väljer att ersätta dem är upp till dig.

4. Artiklar som leder till dig
När du lämnar in artiklar till olika webbplatser med någorlunda samma innehåll som just du skriver om kan du nå ut till en större målgrupp. Säg att du säljer cyklar och reparerar trasiga, skriv då ett pressmeddelande till olika tidningar och artiklar om just cyklar och dina reparationer. Skicka med en beskrivning av din webbplats och vad du kan erbjuda för tjänster. Glöm inte att länka till dig själv.

5. Skriv på olika forum
När du valt ditt område/ämne som du har passion för eller som du tycker är intressant. Välj olika forum med samma inriktning som du har på din webbplats och var aktiv. Om folk testar dina tips och råd och ser att dem funkar så kommer dem att länka och tipsa om din site. När dem börjar inse att du har svar på deras frågor kommer din trafik att öka allt eftersom. För att kunna bli en expert så måste du vara fulladdad med information om ditt område. Ta alla chanser du kan att läsa om det, läs allt du ser som handlar om ditt ämne. Nästan allt kan du få gratis, en del information måste du köpa dig till och det kan vara värt det i slutändan.

6. Bra annonsering på sökmotorerna
Annonsprogram som Google AdWords och Yahoo Overture är bra annonseringsprogram och dem är populära samt försäkrar bra trafik. Detta kostar dock pengar. En del väljer att inte betala för att annonsprogram men detta kan också vara värt det i slutändan. Sitt inte på efterkälken och slit, upp i toppen och satsa pengar nu på både Google’s och Yahoo’s system. Dem genererar mer trafik vilket betyder mer besökare vilket betyder mer pengar för dig!

7. Ge ut nyhetsbrev
När många vet vem du är så kommer du att ha en lojal besöksgrupp som återkommer till dig med jämna mellanrum. Om du kan göra dina läsare mer nyfikna på dig och innehållet på din webbplats kommer dem inte kunna motstå att tacka ja till ett nyhetsbrev av dig. Förhoppningsvis sprider dem det vidare och fler upptäcker fördelen med att vara prenumerant på ditt nyhetsbrev.

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
Tänkte du efter före bloggstarten?
Vad är social bookmarking?
Så blir du mer produktiv

Tags: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu