Social Bookmarking…?

Posted by bloggttexpose on september 13, 2009
Artikelserier

Del 3 av 8 i en artikelserie här.

Att använda sig av Social Bookmarking är ett effektivt sätt att spara alla sina favoriter på ett och samma ställe och på så sätt få en överskådlig vy på alla sina favoritsidor. Många har ännu inte förstått att det är ett perfekt ställe att visa sina bloggartiklar på. Ett perfekt sätt att göra gratis reklam för er blogg, era artiklar, era kunskaper etc. Det ni ska börja med är att lägga till en Social Bookmarking funktion på er blogg som gör att alla, även blogginnehavaren kan spara en sida eller artikel på ett smidigt sätt. En sida som tillåter detta är Addthis som har stöd för bland annat Blogger och WordPress. Jag rekommenderar er att ni väljer att registrera er på några av de Social Bookmarking sidor som Addthis presenterar. Det är upp till er att välja de sidor ni tänker använda och vilka som verkar vara bra.

Ni har väl inte glömt att ni nu mera även lägger till sökord (etiketter, tags) när ni har skrivit en bloggartikel?
När ni sparar en länk via en av era Social Bookmaringsidor bör ni då även skriva in sökord. Detta för att ni kan skriva in ännu fler sökord till er artikel som är relevanta och ni kan nu få ihop ännu fler men olika sökord till samma artikel och dessa är även sökbara till just er artikel. Nu har ni ännu en gång ökat chanserna till att ni ska få ännu mer besökare och detta sätt är kanske ett av de som ger er bäst resultat. Folk kan nu hitta till er blogg antingen via sökordsresultat eller Social Bookmarkingsidorna som ni är registrerade hos. Testa nu så att allt fungerar felfritt så att ni kan börja få ännu fler besökare.

En kort sammanfattning Nu har vi kontinuitet, kvalitet, sökord, RSS Feed och trovärdighet. Ni har valt att pinga er blogg, antingen automatiskt eller manuellt och ni är registrerade på flera Social Bookmarkingsidor. Nu bör era besökare ha ökat ännu mer!
Hur ligger ni till med era mål? Har ni kanske kommit förbi det då är det dags att sätta nya mål och arbeta mot dem, annars är det bara att jobba på med det vi har gått igenom hitills och förbättra det ni tycker ni kan göra annorlunda. Nästa artikel som skrivs kommer att handla om hur man kan publicera sina bloggartiklar ännu en gång.

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
Så drar dina äldre artiklar besökare
Besökare från pusha.se
Vad är viktigt med referrals?

Tags: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu