Publicera artiklar fler gånger

Posted by bloggttexpose on september 13, 2009
Artikelserier

Del 4 av 8 i en artikelserie här.
I denna artikel kommer jag att tipsa mina läsare om hur man kan få ännu fler besökare till sin blogg genom att
publicera sina gamla artiklar ännu en gång! För er som har missat mina tidigare ariklar i denna serie rekommenderar jag att ni läser dem först.

När ni har publicerat en artikel på er blogg och ni känner att denna är bra och något utöver det där vanliga, en artikel som har det där lilla extra kan ni publicera er artikel på bland annat Pusha. Ett ytterligare tips för er som verkligen vill synas är Dagens Länkar där det finns en möjlighet för er att få det ni skrivit publicerat. Det är viktigt att ni inte bombar dessa sidor med era artiklar då det kan bli tjatigt i längden. Välj ut era absolut bästa artiklar, publicera dem då och då på dessa sidor och ni kommer att få ännu fler besökare till er blogg. Ännu fler personer kommer att upptäcka er förmåga att skriva samt era tankar och funderingar, har ni tur kanske det kan leda till något stort.

En kort sammanfattning
 Nu har vi kontinuitet, kvalitet, sökord, RSS Feed och trovärdighet. Ni har valt att pinga er blogg, antingen automatiskt eller manuellt och ni är registrerade på flera Social Bookmarkingsidor. Nu bör era besökare ha ökat ännu mer! Hur ligger ni till med era mål? Har ni kanske kommit förbi det då är det dags att sätta nya mål och arbeta mot dem, annars är det bara att jobba på med det vi har gått igenom hitills och förbättra det ni tycker ni kan göra annorlunda. I nästa artikel kommer jag att skria om hur ni kan öka era besökare via listor och olika länkkataloger.

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
Få fler att hitta er blogg
Tips för dig som vill bli frilansare
Sju tips som ger dig mer trafik redan igår

Tags: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu