Lägg till din blogg på listor och länkkataloger

Posted by bloggttexpose on september 13, 2009
Artikelserier

Del 5 av 8 i en artikelserie här.Nu tänker jag skriva om hur man kan få fler besökare till sin blogg/hemsida genom att lägga till sig själv på olika listor och länkkataloger. Detta är ett ganska enkelt, kostnadsfritt och effektivt sätt att marknadsföra sin blogg på. Ju högre upp ni kommer i rankningen desto fler besökare kommer till er blogg. Dessa sidor som jag tipsar om är en liten del av en stor mängd listor och länkkataloger.
Favoritlistan.se
TopBlogArea.se
Commo.se
Blogginfo.se
WeAreYourFriends.net
Blogtoplist.se
Blogrankers.com
Bloggi.se
Bloggtoppen.se

Länkkatalogerna hittar ni här.
Det är alltid bra att ligga med i länkkatalogerna, även om ni inte tror att det lockar besökare till just er blogg. Med hjälp av länkkataloger kan ni bland annat öka er Pagerank vilket är av stor betydelse när man vill locka till sig nya besökare.
Det finns vissa länkkataloger som endast sorterar efter hur hög Pagerank man har och därför är det enligt min mening bra att ha en sån hög Pagerank som möjligt. Mitt tips i denna artikel är alltså att ni ska lägga till er blogg på en mängd olika listor och länkkataloger för det kommer att resultera i ännu fler besökare.
En kort sammanfattning Nu har vi kontinuitet, kvalitet, sökord, RSS Feed och trovärdighet. Ni har valt att pinga er blogg, antingen automatiskt eller manuellt och ni är registrerade på flera Social Bookmarkingsidor. Nu bör era besökare ha ökat ännu mer!
Hur ligger ni till med era mål? Har ni kanske kommit förbi det då är det dags att sätta nya mål och arbeta mot dem, annars är det bara att jobba på med det vi har gått igenom hitills och förbättra det ni tycker ni kan göra annorlunda. Missa inte nästa artikel.

————————————————————
Prenumerera på mitt nyhetsbrev helt gratis här!

Läs även:
Sammanfattning av artikelserie 1
Publicera artiklar flera gånger
Vad är sid- och trafikbytessidor?

Tags: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu